Bootcamp

Den helt store trend. En ny måde at dyrke motion på.

Er du heller ikke til halvkedelig og traditionel sveden i træningscenteret? Så er bootcamping måske noget for dig! Skal der ske noget nyt og anderledes, så er bootcamping helt sikkert noget for dig.

Bootcamp er både for mænd og kvinder, og unge ned til 13 år kan også være med. Alle uanset startniveau kan være med, da øvelserne tilpasses dit udgangspunkt. Træningen vil variere fra gang til gang, og du vil opleve, at det kan være sjovt at træne.

På bootcamp har vi en legende tilgang til træningen. Eksempler på ting vi laver kan være stafet, tovtrækning, hockey eller forhindringsbaner mv. Vi bruger forskellige redskaber som f.eks. battlerope, TRX-slynger, kettlebells og elastiker mv.

Hele kroppen vil blive trænet igennem ved hver træning, og pulsen vil komme helt op. Du vil opleve, at du får en stærkere krop og din kondition forbedres.

Mine bootcamps forløber typisk over 6-8 uger med træning 1-2 gange om ugen. Bootcamps starter løbende op ca. hver 6. uge. Jeg har som noget nyt også bootcamps specielt for overvægtige.
Se holdoversigten for mere information.

Mødested for bootcamp: Klemmenstrupvej 31, 4600 Køge.