Mor & Baby

At blive mor er ingen hindring.

Det er hårdt for kroppen at blive mor, og nogle gange langt hårdere endnu at starte på træningen efter fødslen. Jeg anbefaler at du har været til dit 8-ugers-tjek hos lægen inden opstart.

Træn i dit personlige træningshus i Køge, hvor der er forkus på dig og din træning. Hos mig er der plads til dig og din baby, og der er mulighed for at tage baby med som “vægt” i nogle af øvelserne. Skal baby have mad eller ren ble under træningen er der også plads til det. Der er desuden indrettet et lille hjørne med plads til baby, og der er mulighed for at varme en flaske i mikroovnen.

Jeg tilbyder forskellige former for mor-og-barn-træning som f.eks. små korte forløb og lidt længere forløb samt TRX-baby-hold.

Tjek dig ajour med holdoversigten for nye holdopstarter. På disse hold opretter jeg en lukket Facebook-gruppe, hvor i kan sparre med hinanden.

Max. 10 deltagere.

Træningen finder sted i mit træningshus på adressen Ellemarksvej 8, 4600 Køge. Tilmelding på mail: tina@denfittecoach.dk.

 

Moderne måde at have mødregruppe på

Hvis dig og din mødregruppe ønsker en aktiv og anderledes måde at være sammen på, kan i oprette jeres eget lukkede hold.

Krav er min. 5 deltagere.

Kontakt mig og aftal nærmere ang. forløb, tidshorisont og pris.