Kære alle
Som det er meldt ud lige nu må vi ikke samles mere end 10 personer inde som ude selvom vi har vores sikkerheds foranstaltninger.

Kan mærke på jer at behovet for at få rørt jer og komme ud er stort, og ville inderligt ønske vi bare kunne fortsætte, med min mave fornemmelse TALER STÆRK TIL MIG, og derfor vælger jeg at stoppe AL træning inde som ude frem til d. 30/3, som er meldt ud af regeringen her til aften

Den næste bootcamp skulle starte slut marts, men vil blive rykket frem til til efter d. 30/3
(Dato vil følge, når vi ved mere)

Alle hold jeg har til opstart i den kommende tid indendørs, vil ligeledes blive flyttet til det igen er forsvarligt at træne sammen.
(datoer vil følge)

Håber på jeres opbakning og forståelse i denne svære situation og vil savne jer alle helt ubeskriveligt. 💪❤️

VIGTIGT//
Husk at holde jer opdateret på Fb eller min hjemmeside
www.denfittecoach.dk

De bedste hilsener fra
Tina