DROP IND YOGA
Søndage kan du prøve om yoga er noget for dig.
Rikke guider dig i gennem på bedste vis 🤩
NYHED: VINYASA YOGA
Tidspunkt: kl 10-11.15
Beskrivelse:
Gennem vores vinyasa yoga vil du opleve, hvordan bevægelse og åndedræt smelter sammen i et meditativt, kropsligst og mentalt flow til rolig musik. Vinyasa er en dynamisk og legende yogaform som ofte består af klassiske yogastillinger og sekvenser i flow.
På forløbet styrker du din fysiske krop og arbejder med rolige og dybe stræk, der afbalancerer nervesystemet og skaber ro i sindet. Fortsat vil du opleve blide dufte fra æteriske olier, som kan støtte sanserne og både virke opløftende, samt beroligende.
Afslutningsvis vil du guides ind i en 15 minutters beroligende afspænding med fokus på at fordøje dagens praksis.
Holdet er for øvede såvel som nybegyndere. Yoga handler ikke om præstation, yoga handler om det der sker i dig i din yoga praksis. Gå på opdagelse i dig selv med en venlig nysgerrighed – genfind styrke, indre ro og fornyet energi.
Medbring egen måtte, tæppe og yogablok hvis haves.
Underviser: Rikke Sylvest
Sted: Ellemarksvej 8, 4600 Køge
Pris: 100,- pr. gang
Tilmelding sker til:
tina@denfittecoach.dk